Online marketing support

Effecten en rendement

Om de resultaten van uw website continue door te ontwikkelen staan we u graag terzijde met behulp van de volgende online instrumenten.

zoekmachine optimalisatie

Wat zijn voor u de sterkste zoektermen? De vindbaarheid van uw website vergroten door effectieve toepassing van zoektermen. Goed inspelen op de manier waarop zoekmachines hun zoekresultaten genereren. Goede zoekmachineoptimalisatie (SEO) heeft enorm effect op het rendement van uw website.

Zoekmachine adverteren

zoekmachineadverteren (SEA) is een effectief instrument om nog meer verkeer naar uw website te trekken.
 

Webstatistieken

Hoeveel bezoekers trekt uw website? Hoe verhoudt zich dat tot de concurrentie? Hoe lang en hoe vaak komt men op welke pagina's? Wat spreekt uw bezoekers aan en wat minder? Wat zijn de profielen van uw bezoekers? Slechts een greep uit de informatie die uit webstatistieken af te leiden is. Frequente monitoring en doorontwikkeling van uw website is zeer lonend.

Social media

Social media zoals Facebook, Twitter en anderen hebben toenemend effect op de vindbaarheid van uw website. Daarnaast kunt u natuurlijk ook uw doelgroep rechtstreeks via deze kanalen bereiken, naast de inzet van uw website.

E-mail marketing

Naast uw website kunnen nieuwsbrieven en e-mails een ander effectief kanaal zijn om uw doelgroep te bereiken. 

Marketing

Indien gewenst denken wij tevens mee op strategisch en tactisch vlak. Hierbij putten wij uit actuele kennis en ervaring uit opleiding en praktijk, op verschillende niveaus.