Webbouw

Welke effecten wilt u met uw website bereiken? Daar gaat het om! Een mooie website is nog lang geen effectieve website. 

Het maken van effectieve websites is ons vak. De meer dan 15 jaar ervaring en sterke passie als drijfveer maken dat we continue bijblijven en de laatste ontwikkelingen volgen en toepassen. 

 

We zijn dan ook verheugd te constateren dat websites van onze klanten hoger scoren dan de benchmarks, en wanneer we bestaande websites voor klanten overnemen zien we telkens weer een significante stijging van de bezoekersaantallen.

Polite helpt u graag bij de realisatie van een effectieve website. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
 

Vakkennis

Passie

Ambitie

Ervaring

Actueel

Resultaat

Vindbaarheid

Hoe effectief is een website die (bijna) niet gevonden wordt?


 

Online aanwezigheid

Ter bevordering van uw vindbaarheid: o.a. bloggen, online adverteren, e-mailings, activiteiten via social media als Facebook, Twitter, Youtube, Instagram en meer.
 

Gebruikers vriendelijkheid

Heeft men uw website gevonden? Wat maakt vervolgens het verschil tussen u en uw concurrent? Naast uw aanbod en propositie speelt de gebruikerservaring een grote rol.

Analyse

Hoeveel bezoekers trekt u? Wat spreekt hen meer en minder aan op uw website? Waar komen ze vandaan? Wat zijn hun profielen? En nog veel meer. Hoe meer u weet, des te effectiever uw website kan worden.
 

Optimaliseren

Op basis van uw webstatistieken en behaalde resulaten kunt u continue of periodiek de effectiviteit van uw website bijsturen en vergroten.


 

Resultaten

Hier gaat het allemaal om. Er zijn veel knoppen om aan te draaien om uw resultaten te beinvloeden. Dit is ons vak waarmee we u graag willen helpen.